©  Foto:

Ellen og rejsen til ønsketræet

Tag med på en magisk rejse gennem Hole Skov, en fortryllende og varieret løvskov beliggende syd for Korup.

Eventyret følger den forsigtige pige, Ellen, der drømmer om at overvinde sin frygt og blive lige så modig som sine venner. Hendes rejse fører hende dybt ind i skoven, hvor rygterne florerer om et ønsketræ, der kan opfylde ens inderste ønsker, hvis man kravler gennem dets to stammer.

Hole Skov byder på en varieret naturoplevelse med pilekrat, ellesumpe og en gangbro, der tillader eventyrlystne sjæle at udforske sumpens skjulte skønhed. Eventyret kulminerer på Djævlebakken, der prydes af bordebænkesæt og en fortryllende udsigt.

Eventyret er skabt i samarbejde med Stine Pedersen og Stine Lorenzen fra Åbakkevejkvarterets Grundejerforening, og det afspejler den eventyrlige atmosfære og natur, der findes i Hole Skov. Området er ikke kun rigt på eventyr, men også på naturhistorie, som illustreret ved "Helseegen" med et midterhul, der tidligere blev brugt til at kurere engelsk syge.

Hole Skov er hjemsted for forskellige dyrearter som snogen og ravnen, der engang var forfulgt, men nu nyder positiv opmærksomhed som en intelligent og fascinerende fugl.

Landskabet omkring Hole Skov skiller sig ud med kuperede bakker, ideelle til kælkeaktiviteter og mountainbiking. Adgang til skoven kan ske via Langesøstien til Korup eller Søbakkevej, der fører til en praktisk parkeringsplads midt i denne naturskønne perle.

Tag med Ellen på denne rejse, udforsk Hole Skovs skjulte skatte og mærk magien i dette eventyrlige landskab