©  Foto:

Café Bronx 5200

Det første man bliver mødt med når man træder ind ad døren i Bronx, er den hjemlige stemning i kombination med vores åbne og omfavnende caféområde. Der er mulighed for noget til den lette sult og tørsten kan stilles hvad end det er varme eller kolde drikke man søger.

Der er ofte noget til lækkersulten og dette er evigt varierende, da det laves af frivillige i huset. Kaffen er ofte det første udgangspunkt og grundstenen for det sociale samvær. 

Du er velkommen til at medbringe mad, men drikkevarer købes i caféen.

Alle er velkomne og det er ikke påkrævet at være medlem for at benytte caféen. Når vi siger alle mener vi ALLE; så uanset om du kommer alene, med dine venner eller familie, vil der være mulighed for at rykke rundt i caféområdet, så nøjagtig dine behov bliver imødekommet. Caféen er børnevenlig og der er et sjovt legeområde.

Der er bløde sofaer og stole, gode læsehjørner, og træk-sig-tilbage områder. Der er langborde med stole til dem, der har brug for et solidt arbejdsområde til diverse aktiviteter.

Vores forskelligartede arrangementer og events udfolder sig også i caféområdet og det kan være alt fra brætspilsaftener, koncerter og forskellige Krea workshops til fællesspisning.