©  Foto:

Butik Nordatlanten

Butik Nordatlanten er en skøn butik beliggende ved Odense Havn i Nordatlantisk Hus. Da butikken ligger i et kulturhus med skiftende udstillinger, et skønt spisested og kulturelle arrangementer, bærer butikken præg af en helt særlig stemning og unikke varer fra Nordatlanten.

I butikken har vi et stort udvalg af varer, der ikke forhandles andre steder i Odense. Vi forhandler både kunst, kunsthåndværk, smykker, beklædning, bøger, delikatesser, souvenirs og mange andre fine varer.

Mange af varerne vi forhandler i Butik Nordatlanten, er nøje udvalgt på baggrund af kunstneren, designet, udførelsen og historien bag varen. Da vi bevæger os i det unikke med udgangspunkt i Nordatlanten, er bæredygtigt design i særdeleshed aktuelt i både produktion og materialeanvendelse.

I Butik Nordatlanten forhandler vi en del varer i sælskind. Der er både sutsko, hele skind, accessoires i sælskind, smykker, punge, tasker og nøgleringe. Sælskind er et bæredygtigt materiale, hvor alle sælskind af mærket Great Greenland er fanget af grønlandske inuitfangere langs og med den grønlandske kyst. Alle skind er garvet på Great Greenlands garveri i Syd-Grønland. Alle sælskind lever op til EU´s lovgivning om sælskind.

I butik Nordatlanten finder du også tasker i sælskind, der er håndlavet her i Odense. Disse tasker er lavet af genbrugsmaterialer i høj kvalitet og unikt design. Vi forhandler blandt andet smykker lavet i rokkeskind, smykker med grønlandske rubiner og smykker lavet i moskushorn.

Besøger du Butik Nordatlanten i de kolde måneder, vil du finde både sutsko, handsker og luffer i sælskind til både børn og voksne. Alle vores varer i sælskind er meget populære og unikke, da ikke to skind er ens. Vi forhandler også strik fra Færøerne til både de kølige sommermåneder og de kolde vintermåneder.

Butik Nordatlanten har også noget til de yngste kunder. Vi forhandler blandt andet bøger, der henvender sig til børn og kreative sjæle. Fortællinger til børn med mulighed for kreativ udfoldelse og musikalske indslag. Vi forhandler færøske påklædningsdukker i deres flotte nationaldragter og malebøger i forskellige afskygninger.

Isaksen Design er et af de tøjmærker vi forhandler i Butik Nordatlanten. Isaksen Design er et dansk mærke, der i deres kollektioner gør brug af naturlige materialer i god kvalitet. Flot og klassisk design, der har sin helt egen stil. Varerne produceres på fabrikker, der behandler deres medarbejdere med omsorg og respekt.

Butik Nordatlanten har et varieret udvalg af keramik og kunst til væggene. Ud over håndlavet kunst også smukke plakater og print fra vores kunstnere, der har udstillet i Nordatlantisk Hus.

Vi glæder os til at se dig!