©  Foto:

BrygEvent

Hos BrygEvent/BrygSelv har du mulighed for at brygge din helt egen øl, eller cider, sammen med enten familie, kollegaer eller din bedre halvdel. Og på cirka 2,5 time kan i selv kalde jer for brygmestre!

Vi tilbyder en unik oplevelse, hvor I ved hjælp af teamwork og kommunikation sammen skaber jeres kommende øl. Oplevelsen starter ved en prøvesmagning af vores forskellige øl, hvor I sammen vælger den øl i ikke kan lave uden. Herefter får i en opskrift udleveret, hvor vores brygmestre viser jer over til jeres gryde, og så er eventyret i gang!

Vores brygmestre står til rådighed under hele brygningen, og er klar til at besvare alle slags spørgsmål! Derudover, som en lille bonus, er vores smagshaner åbne under hele brygningen, så i ikke går tørstige herfra.

Skulle i blive sultne undervejs, så klarer vi også den! I kan besøge vores Brygger-cafe hvor vi serverer grill mad som pølser, currywurst og pølsemix. Skal det ikke være det store måltid, så har vi også lidt chips.

Når jeres brygning er færdig skal der aftales en tappe dato. I skal nemlig tappe selv jeres egen øl, hvilket foregår minimum 14 dage efter brygningen. Her genbesøger I os, hvor i tapper jeres øl på enten flasker eller dåser, hvorefter de er klar til at blive drukket.

Derudover skal i designe jeres egne etiketter, som i selv sætter på jeres flasker/dåser, så de bliver helt unikke!

Vi ses hos BrygSelv din egen øl hos BrygEvent!

OBS: Vedr. tapning – hvis du/I kommer langvejs fra eller har flere end to bryg, så tilbyder vi at tappe og pasteurisere jeres øl og efterfølgende sende det med fragtmanden. Så skal man kun komme en gang til selve eventen.