Gå til indhold
©  Foto:

Bager Wendorff Odense - godt brød

Lavet af fagfolk

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver. Alt er lavet fra bunden – også vores surdeje, som er basis for store dele af vores produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt.

Vi bestræber os løbende på, at udvikle velsmagende sunde brød af ordentlige råvarer, som du kan spise med god samvittighed. Vi bruger ingen lette genveje, ingen færdige brødblandinger, men laver vores brød og kager fra bunden. De fleste af vores brød, laves uden tilsætning af fedtstoffer og sukker.

Vindenergi

Det er vigtigt for os, at tænke miljøet i vores produktion. Vi får derfor leveret vores energi fra en vindmølle, som står i Lejrbølle på Langeland, her har vi købt de næste mange års elforbrug på forhånd. 

Lokalt

Vores fokus på lokale råvarer, er en anden måde hvorpå vi forsøger at mindske vores CO2-aftryk. Vi benytter os af flere fynske leverandører af kvalitetsråvarer.