©  Foto:

A.C. Perch’s Thehandel

A.C. Perch's Thehandel sælger the af den fineste slags i verden, og kvalitet og service har været virksomhedens kerneværdier siden dag ét. Teen vejes på originale messingvægte, og for at sikre kvalitet og friskhed blandes teen kun når den købes af kunderne i butikken.

A.C. Perch’s Thehandel - te forretning og tea room på Flakhaven i Odense. 

I december 2020 åbnede A.C. Perch’s Thehandel en pop-up forretning i Vestergade i Odense. A.C. Perch's Thehandel har mere end 187 års erfaring i tehandel. Da tilkendegivelserne fra kunderne var overvældende positive, blev det besluttet at lede efter den helt rigtige permanente placering i byen. Denne er nu fundet på Flakhaven og en totalrenovering er færdig.

Næst efter vand er te den mest udbredte drik i verden og al te i verden stammer fra den samme plante, Camelia Sinensis, som har sin oprindelse i Kina.

Til ære for H.C. Andersen har A.C. Perch også en Fairytale Blend (en blanding af sort kinesisk te med en frisk smag af citrus og kvæde).

Udover løs te og tebreve tilbydes også et bredt udvalg af gaveæsker til særlige lejligheder og tetilbehør, og lige nu er det muligt at købe den populære te julekalender eller adventskalender.

I det nye tea room er det bl.a. muligt at nyde en traditionel engelsk Afternoon tea med scones og tilbehør, sandwich og en kande the. Det nye tea room ligger i sammen lokale som te forretningen, så det er naturligvis muligt at gøre sine the indkøb efter sin afternoon tea oplevelse.

Filosofien bag te salonen er at skabe et sted med ro, hvor du opfordres til at tage en pause fra den travle livsstil, nyde en velbrygget kop te og værdsætte en rolig stund i dejligt selskab eller bare nyde en stille stund alene.

A.C. Perch’s Thehandel glæder sig til at byde alle velkommen i den nye te forretning og tea room på Flakhaven i Odense.