Tag på hyggetur med veninderne eller familien i Odenses hyggelige centrum og centre

Shopping i Odense

Odense er noget ganske særligt og gemmer på mange butikker, store som små. Centrum og gågaden byder på et mylder af butikker, og du kan finde næsten hvad som helst, hvad enten du søger noget nyt eller gammelt, noget billigt eller dyrt. 

Odense tilbyder et væld af shopping muligheder. Midt i byens centrum ligger gågaderne Kongensgade og Vestergade, som danner rammen om de fleste af byens butikker, og tilbyder det bedste inden for danske og internationale tøjmærker, skønhed, indretning og design m.m.

Her shopper du det, du lige mangler i Odense

Her kan du se vores bud på hvilke butikker, du ikke må gå glip af. Odense har rigtigt gode butikker med såvel design og møbler, antikviteter, tøj til herrer, damer og børn samt sko, accessories i alle prisklasser og dejlige gallerier med unik kunst.

Det meste af året kan du også besøge et af de ugentlige loppemarkeder og to gange om ugen hele året rundt er der torvedag på Sortebrødre Torv i den gamle bydel.

 

 

Her kan du købe friske råvarer og eksotiske ingredienser

Fyn er kendt som Danmarks have og det er ingen tilfældighed at Odense byder på et kæmpe udvalg af fødevarebutikker og restauranter af høj kvalitet. Hvis du søger efter godt brød, dejlige kager, fynske råvarer - økologiske og traditionelle, krydderier eller hjemmelavet is, så kig her.

På Fyn er der også masser af hyggelige små gårdbutikker man kan besøge. Vi linker til en oversigt.

 

 

 

Praktisk information du skal bruge til en shoppingtur i Odense

Vil du gerne se en oversigt over parkeringspladser - og hvor der er ledige pladser, vide hvor man kan købe et CityGavekort og hvornår butikkerne har åbent - både i gågaden/city og i centrene, så er det her du skal kigge.

Shopping i dårligt vejr?

Prøv et af indkøbscentrene. Hvis du vælger Rosengårdcentret er IKEA, Bilka og andre store butikker lige om hjørnet.