©  Foto:

Videnbyen - Mødested

Videnbyen ligger i vidensbydelen Cortex Park med nem adgang til E45, masser af gratis parkeringsmuligheder og med letbanen holdende lige uden for døren.

 Vi er specialiseret i at arrangere og afholde møder og konferencer i alle størrelser. Vi kan facilitere alt fra det lille 5-personers møde til større møder, kurser, udstillinger og konferencer. Alle vores mødelokaler har deres eget særpræg, stemning og atmosfære. De har dog alle det tilfælles, at de har en skøn beliggenhed, godt værtsskab og et professionelt personale, der står klar til at hjælpe dig med at opfylde dine ønsker – og hvor kun fantasien sætter grænser. 

Vores mødelokaler tilbyder stor fleksibilitet og har alt det, du skal bruge til dit møde. Desuden finder du en lækker tagterrasse med minigolf og barområde på toppen af Videnbyen. Et anderledes fagligt miljø, hvor leg og innovation er i centrum. 

Vi tilbyder:
• Et autentisk og unikt miljø med Nyt OUH og SDU som nærmeste naboer
• Møde-, kursus- og konferencelokaler fra 5-124 personer
• Masser af gratis parkeringspladser
• Frisklavet mad fra egen café

Bliver I mere end 124 deltagere, så kontakt os for et skræddersyet tilbud. Vi har kapacitet til 350 personer.
Lad os hjælpe dig med at skræddersy mødet. Kontakt os på videnbyen@syddanskeforskerparker.dk for en uforpligtende snak og få en rundvisning i vores moderne møde- og konferencelokaler.