©  Foto:

S'vineriet Vinapotek

I Klargade, tæt på H.C. Andersens Barndomshjem, ligger S’vineriet Vinapotek, hvor du kan opleve en verden af vin fra hele kloden, præsenteret med passion og stor ekspertise.

Her kan du finde et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden, der spænder fra klassiske druer til de mere eksotiske varianter, eller lækre alkoholfrie vine. Inden do køber vinen, er du mere end velkommen til at prøvesmage, for at sikre at vinen også falder i din smag.

Vin smager bare bedre med en lækker bid mad, og hos S’vineriet Vinapotek er det muligt at få et spændende udvalg af charcuterier, ost og tapasretter. Retterne skifter ugentligt, så det er muligt både at smage en ny, spændende vin og prøve nogen af de nye lækre retter fra menuen.

S’vineriet Vinapotek er placeret i en hyggelig butik, med masser af små rum der skaber den perfekte, uformelle ramme til den romantiske aften, en hyggetur med vennerne eller til de større komsammener.

Foruden at danne rammerne om hyggelige stunder, er det også et ideelt sted at finde den perfekte gave. Giv et gavekort til dine nærmeste, så de selv kan tage forbi og vælge vin efter deres smag, eller giv en smuk gavekurv, der med sikkerhed vil glæde enhver vinelsker.

S’vingeriet Vinapotek drives af André og Pernille, to engageret, nysgerrige og passionerede sommelier, der med deres store viden om vin altid er klar på en snak og til at guide dig til at finde den perfekte vin.