Gå til indhold
©  Foto:

Rosé Festival Odense

Odenses største roséfestival
Rosé Festival Odense er Odenses største og mest pink roséfestival – og du er inviteret! Festivalen har eksisteret siden 2018 og har hvert år leveret en fantastisk festival med masser af fest, farver, god stemning, masser af rosé, lækker mad og selvfølgelig efterfest med DJ. I 2022 blev festivalen udsolgt med 2000 gæster, og festivalen i 2023 bliver helt sikkert ingen undtagelse.

Hvad byder Roséfestivalen på?
Når du køber billet til Rosé Festival Odense, er der i billetten inkluderet 15 forskellige slags rosévine fra diverse forhandlere. Til festivalen kan du også forudbestille lækre tapasanretninger, men du har også mulighed for at prøve de forskellige madboder, som findes på festivalen.

Hvor finder du Rosé Festival Odense?
I år finder Rosé Festival Odense sted på Ansgar Anlæg – den grønne perle i Odense, hvor der er masser af plads for de rosévin-glade gæster at boltre sig på under de grønne trækroner. Programmet for Rosé Festival Odense 2023 lyder på, at dørene åbner 10.30, hvorefter der er udskænkning af vin helt til kl. 17. Herefter er der kåringer af vinderne i konkurrencen om ’Bedste vin’ og ’Bedste rosé outfit’, og herefter kan du være med til efterfest med DJ. Her er der mulighed for at købe øl, vin, drinks m.m. helt til kl. 22.

Find out what we are up to: