©  Foto:

Restaurant Nordatlanten

Velkommen til Restaurant Nordatlanten

Hvor de serverer pivfriske fisk og skaldyr, mørt kød, grønt tilbehør og lækkert brød. Dertil kan du bestille udvalgte vine, øl, kaffe og sødt.

Nordatlanten er en klassisk gourmetrestaurant med et nordisk touch. De sætter en ære i at bruge gode råvarer og benytter sig af de urter, fisk og grøntsager, de nordatlantiske lande byder på. På menukortet kan du derfor løbende finde sager som rensdyrlaug, havtorn, islandsk lam, kvan og meget andet.

Menukortet byder på masser af fisk og skaldyr og derfor skal råvarerne være superfriske. Restaurant Nordatlanten står derfor meget tidligt op og kører på fiskeauktion i enten Skagen, Grenå eller Hvide Sande, byder, køber og fragter det hjem på havnen i Odense.

Nordatlantisk Brunch
Her kan du nyde en stor weekendbrunch med udsigt til vandet. Er det en mærkedag kan du sagtens få et flag på bordet. Brunchen er en buffet brunch, så spis alt hvad du lyster og nyd godt af forskellige drikkevarer – det er nemlig alt inkluderet i prisen. Brunchen kan f.eks. indeholde røget grønlandsk helleflynder, koldrøget islandsk laks med rygeost, skyr med toppings, krabbeklør med aioli og meget andet.

Fester og selskaber
Restaurant Nordatlanten kan også danne en fin ramme om dit bryllup, konfirmation, barnedåb, julefrokost og meget andet. Det er muligt at leje et privat lokale eller hele stueetagen, hvis I er mange. Du kan se de forskellige tilbud på deres hjemmeside.

Butik Nordatlanten
Torsdag, fredag og lørdag kan du også besøge kulturhusets butik, hvor du kan købe lækkert design og kunsthåndværk fra Nordatlanten. Her er bl.a. smykker, bøger, keramik, tøj, delikatesser og skindvarer.

Find Restaurant Nordatlanten
Restauranten ligger på Finlandskaj i Odense Havn med gratis parkeringsmuligheder yderst på kajen, dog maks. 3 timer.

Du kan læse mere om kulturhuset Nordatlantisk Hus på denne side. Hvis du er interesseret i, hvad du ellers kan opleve på Odense Havn, kan du klikke her.