©  Foto:

Restaurant Klosterkroen - dansk mad

På Klosterkroen kan du få traditionelle, danske retter, som alle forbinder med mormors køkken. De har klassikere som smørrebrød, stegt flæsk med persillesovs, tarteletter, bøfsandwich og meget mere. Lokalet er indrettet som en hyggelig krostue i gammeldags stil med ternede duge og træstole, det er rigtigt hyggeligt.

Hos Klosterkroen kan du nyde stegt flæsk ad libitum hver tirsdag og torsdag, samt tarteletter ad libitum hver onsdag. Klosterkroen tilbyder klassiske frokost retter tirsdag-lørdag kl. 12:00-15:00. Aftenkortet kan nydes tirsdag-lørdag kl. 17:00-21:00.

Om søndagen byder Klosterkroen indenfor til Søndagsbord. Søndagsbordet er for alle, som elsker at hapse, og som ønsker at smage lidt forskelligt med udgangspunkt fra vores menukort og klassiske danske retter efter kokkenes humør. 

Det siger kunderne på Tripadvisor:

"Super god mad. Vi bestilte krobræt, som indeholdt en tartelet, et stykke smørrebrød og æblekage. Alt var bare super lavet og det var smagfuldt og lækkert. Det skal vi have igen når vi kommer til Odense."

"Dejlig kromad. Gode råvarer, godt tilberedt. God, glad og venlig servering. Hyggelige omgivelser. Man går ikke helt galt i byen med et besøg der."

"Søndagsfrokost. Fremragende service, fremragende mad og rigtigt godt udvalg af øl og snaps. Absolut et besøg værd og ikke sidste gang vi kommer."