©  Foto:

Odense Gokart Hal

Vi har hos Odense Gokart Hal brugt mange kræfter på at overføre idéer direkte fra den professionelle gokart verden, over til jer kunder, så i får den ultimative gokart oplevelse! Dette kan vi gøre da manden som står bag Odense Gokart Hal er den tidligere racerkører, Michael Schröter, som har kørt Gokart, DTC & Formel Renault.

Odense Gokart Hal sørger for gode oplevelser, som er perfekt til at forbedre sammenholdet i en gruppe. Og gode oplevelser er lige præcis det, som vi har specialiseret os i. Vi sørger for alt det ydre, tiptop faciliteter og et professionelt personale, der hjælper jer hele vejen igennem, også hvis det er første gang du skal prøve kræfter med gokart. 

Gokart er nemlig for hele familien både unge som gamle, og i Odense Gokart Hal er det muligt at køre i vores Sodi junior karter fra man er 7 år gammel. Så mangler I en sjov og actionfyldt aktivitet så er Odense Gokart Hal ikke noget dårligt bud.

Rammerne er derfor sat til at afholde ethvert arrangement, og vi skræddersyr gerne en hurtig dag for jer, både familie, arbejdsplads eller vennegruppe. Vores løsninger er baseret på mange års erfaring ved afholdelse af arrangementer med 2 til 100 deltagere. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning som passer til jer. 

HVORDAN FINDER DU OS? 

Gokarthallen er beliggende på Cikorievej 32 i Odense SØ, som kun er 12 minutter i bil fra centrum, der er stor parkeringsplads hvor der naturligvis er gratis parkering under jeres arrangement. Ønsker du at kommer hertil med offentlig transport? Vi ligger tæt på den nyopførte letbane og flere forskellige busstoppesteder på Nyborgvej, derfor er der flere muligheder til og fra gokarthallen. 

Har du lyst til at læse mere om Odense Gokart Hal, eller se vores store udvalg af forskellige løbstyper kan du gøre det på vores hjemmeside, via dette link: https://odensegokart.dk/loebstyper/