©  Foto:

Mitchell's Carvery

Hvis du leder efter et dansk bud på en britisk gastro pub så skal du besøge Mitchell's Carvery. Her kan du blandt andet få den lækre signaturret fish n' chips.

Det britiske koncept
Mitchell’s Carvery er det danske bud på en britisk gastro pub. Restauranten har noget for enhver smag til alle aldre. ”Cavery” er en engelsk køkkentradition, hvor du på Mitchell’s Carvery selv kan sammensætte din middag på restauranten med en blanding af engelske kødretter og klassisk, engelsk tilbehør. Ejeren, Daniel Mitchell, voksede op i et pubmiljø, da hans mor var servitrice i en pub i 35 år. Derfor er du også garanteret en sand britisk puboplevelse når du besøger Mitchell’s carvery. Visionen for restauranten er derfor at det skal være et nyt og anderledes sted at tage hen og spise, hvor mad-, drikke- og restaurantoplevelse kombineres for at skabe en unik helhedsoplevelse.

Menuen
Eftersom restauranten kører efter et britisk koncept, er det selvfølgelig britisk inspirerede retter såsom deres signaturret ”fish ’n’ chips” og meget andet, som Mitchell’s Carvery serverer. I weekenderne er du desuden sikret en helt speciel og unik madoplevelse, når restauranten byder på ”weekend carvery”. Her præsenteres du for ”the great British carvery experience”, hvor der i weekenderne kan fås lækre udskæringer af kød og et velsmagende udvalg af grøntsager, saucer og tilbehør i restaurantens lækre buffet. Der serveres også frokostmenuer, såsom den klassiske ”afternoon tea”, diverse ”light bites” og meget mere. Derudover får restauranten altid friske og lokale råvarer, hvor menuen er præget af specielle opskrifter, som du ikke finder andre steder på Fyn.

Drikkevarer og faciliteter
Udover de mange velsmagende retter, finder du også et stort udvalg af engelsk øl, som du ikke finder andre steder i Odense. Restauranten har nemlig allieret sig med de bedste danske leverandører af vin og juice, og så har de investeret i et fadølsanlæg i topklasse, hvor du her netop, kan få de specielle britiske øl samt de klassiske, du kender. Foruden den velsmagende og interessante menu, er der også plads til at tage de mindste med på Mitchell’s Carvery. Der er nemlig et legerum de kan boltre sig i, så der også er plads til voksensnak og frihed til børnene. Der er desuden et ammeområde, hvor der her også er god plads til klapvogne. Så hvis du leder efter en restaurant med plads til alle og en øjenåbnende smagsoplevelse, skal du tage forbi Mitchell’s Carvery.