©  Foto:

Le Klint Brand Store Odense

Etableret i 1943
LE KLINT har eksisteret siden 1943 og er den af landets ambassadører for danske design. I LE KLINT finder du både de klassiske og moderne belysningsprodukter, hvor flere af disse baserer sig på den klassiske foldeteknik udviklet af LE KLINT. Siden 1943 har LE KLINT haft basis i hjertet af København, og har siden dette år solgt lamper til flere generationer af danskere. Flere udenlandske kunder besøger også butikken og køber det klassiske, smukke, danske design. Siden dette år er der sket meget, og en ny butik i hjembyen Odense er kommet til.

Brand Store Odense
I september 2022 åbnede den anden danske butik, som ligger i Odense. Butikken ligger centralt placeret i Odenses nyeste kvarter: Odeon-kvarteret. I de smukke, centrale lokaler finder du alt hvad hjertet begærer når det kommer til lamper og smukt design. Her kan du få den ultimative oplevelse med fokus på håndværk, design og ikke mindst service.

Nytænkning og design
DNA’et i LE KLINT er den fantastiske kvalitet kombineret med nyskabelse og nytænkning. Der udvikles og designes altid nye og spændende lampedesigns, så der er altid noget for enhver smag – uanset om man er til det klassiske design eller lamper med et moderne twist.