©  Foto:

Hotel Odeon - Mødested

Eksklusive mødelokaler i centrum af Odense

Hotel Odeon er stedet for jer, der vil mødes i hjertet af Odense. Mød hinanden i rammer, der kombinerer moderne skandinavisk design med hjemlig hygge og varme.

Kun et stenkast fra Odense Banegård Center finder I Odenses nyeste og bedst anmeldte hotel – med flere skønne mødelokaler fyldt med muligheder. I kan parkere i p-kælderen direkte under hotellet, og elevatoren fører direkte til hotellets lobby. Jeres mødeforplejning tilberedes i vores egen restaurant H.C. by Meyers, og er præcis lige så frisk, lækker og indbydende, som I kan forvente fra Meyers dygtige kokke.

Hotel Odeon tilbyder fire unikke, eksklusive og fuldt udstyrede mødelokaler. Har I deltagere langvejs fra? Med et video- eller hybridmøde får I fordelene ved at mødes fysisk, uden at skulle samle alle mødedeltagere under ét tag. Vi sikrer jer perfekt billede og lyd til videomødet med vores Poly Studio Videobar og store fladskærme i mødelokalerne.

Vores erfarne team er med jer hele vejen og sikrer, at I får præcis det arrangement, I ønsker.

Hotel Odeon er en oase i den pulserende midtbys hyggelige H.C. Andersen Kvarter, tæt på shopping, seværdigheder og restauranter. Designhotellet har fokus på kvalitet, hygge og en afslappende atmosfære. Nyd kaffepausen eller jeres fyraftens-drink i hotellet skønne lounge, loungebaren eller i restaurant H.C. by Meyers. Her får I sat den sidste krølle på en produktiv dag – i hyggelige rammer og godt selskab.