©  Foto:

DOK5000 - Mødested

Hold møde i rustikke omgivelser

Lad DOK5000's rustikke kornhal danne rammerne om jeres næste konference. Med højt til loftet, rustikke træbjælker og duften af korn byder DOK5000 på unikke rammer. Her forkæles I med smagfuld forplejning fra eget køkken, ekstraordinær service og udsigt til vand.

I det tidligere kornlager kan du samle dine kollegaer til et gennemført arrangement, hvor I kan styrke relationerne og opnå et fagligt udbytte. DOK5000 er placeret et stenkast fra Odense Havn. Her kan I træde ud på vores nye træterrasse, nyde den friske luft og udsigten til vandet. Kun 15 minutters gang fra Odense Station finder I den rustikke kornhal.

Kornhallens voluminiøse størrelse skaber et hav af muligheder til jeres møde og konference. Saml kollegaer til konference med biografopstilling eller inviter til silent meeting med plads til flere oplæg samtidigt.

Jeres møde i DOK5000 er altid skræddersyet til jeres behov. Vores mødepakke inkluderer standard AV udstyr, flipover, projektor, blokke og kuglepenne. Med direkte adgang til frisk luft og højt til himlen kan I forlænge energien til jeres møde.

I får tildelt jeres egen projektleder, som hjælper jer fra start til slut. Med en projektleder tilknyttet jeres arrangement er I sikret, at hver en detalje er nøje planlagt ud fra jeres behov. På den måde kan I som mødeplanlæggere fokusere på det faglige indhold med ro i maven.