©  Foto:

Børneloppen Odense

VELKOMMEN TIL BØRNELOPPEN ODENSE

Fyns største loppesupermarked for børnefamilier med mere end 30.000 genbrugsvarer på standende og 50 kvm stort legerum.

I Børneloppen Odense, er vores kerne værdi ”Genbrug i Børnehøjde”. Hos os finder I 231 stande fyldt med tøj- og ting til børn. Vi egner os især til børnefamilier der vil gøre en god handel og spare penge, samt hjælpe med at nedbringe CO2 forbruget, da man ved at købe genbrug mindsker dette gevaldigt. Se gerne vores miljø beregner på www.børneloppen.dk

Vi vægter at der altid er et godt miljø både for børn og voksne når man handler ved os og at alle føler sig velkomne, derfor tager vi os gerne tid til at guide og hjælpe den enkelte på bedste vis.

Derudover har vi også et 50 kvm stort legerum så børnene og barnlige sjæle kan hygge sig imens mor eller far går rundt i butikken og finder genbrugs guld.

I vores legerum arrangerer vi også ofte forskellige arrangementer, som fx baby rytmik eller førstehjælpskursus for småbørn samt meget mere. Disse arrangementer bliver altid lagt ud på vores Facebook side, som begivenheder.

I er altid velkomne til at kontakte os på enten Facebook, Instagram eller over e-mail på odense@boerneloppen.dk samt telefonisk på 93 93 22 22.

I finder os på Blangstedgårdsvej 3, 5220 Odense SØ 4 minutters gang fra rosengårdscenteret.

Vores åbningstider er Man. - Fredag fra Kl. 10-18, samt Lør. - Søndag fra Kl. 10-16. Åbent alle helligdage.