Gå til indhold
©  Foto:

Sanseudstilling for børn

Mad er liv, poesi og eventyr. Mad vækker følelser og minder. Det handler om dufte og måden, den ser ud på. I årets sanseudstilling kaster vi os med glubende appetit over én af livets største glæder: mad!

Flødedrøm x Pølseskind udfoldes som en spektakulær oplevelse for hele familien, skabt af scenograferne Anne Oddershede og Mina Lejbølle. Labyrintiske forløb og smukke rum lokker gæsterne på opdagelsesrejse i et barokt eventyrland. Her regerer den sukkerglade Dronning Flora Flødeskum, og den kræsne Fru Kong Maveskind tager imod undersåtter i tronsalen. Kager flyver, desserter danser og i haven vokser der pølser på træerne.

Årets sanseudstilling er et overflødighedshorn af sanseindtryk, der tager børn og voksne med på en herlig opdagelsesrejse ind i madens forunderlige univers. Den er en hyldest til fantasien med plads til at lege, røre, bygge, kravle, dufte og hoppe.

Sanseudstillingen har været en tradition på Brandts i 35 år og er særligt målrettet børn i alderen 2 – 8 år og deres voksne. 

Find out what we are up to: