©  Foto:

Denmark Open presented by Victor

Odense byder velkommen til den prestigefyldte badmintonturnering Denmark Open Presented by VICTOR. Turneringen er en af i alt seks turneringer på verdensplan, der nyder status af World Tour Super 750. Det betyder, at alle de største stjerner indenfor badmintonsporten vil være til stede i Odense med deres ketsjertasker.

Mange penge på spil
Denmark Open har udover en masse prestige og ære en præmiesum på 850.000 USD på spil. Odenses store erfaring med afvikling af eventen gør, at der venter publikum optimale betingelser for at nyde badminton i verdensklasse.
Tilskuerne får en helt unik oplevelse – de vil kunne mærke suset af spillernes hårde smashes og følge de spændende kampe på nært hold. Jyske Bank Arena leverer således de perfekte rammer til en helstøbt oplevelse.

Og med masser af gode tilbud på badmintontøj og -grej, lækkert område med street food samt gode tilkørsels- og parkeringsforhold, er der ingen undskyldning for ikke at tage familien under armen og indfinde sig til en gang fjer for alle pengene.

Sidste år var billetterne udsolgt stort set alle dage, så skynd dig at sikre dig en billet og læs mere om Denmark Open på denmarkopen.dk