Gå til indhold
©  Foto:

Tv-julekalenderudstilling

Vidste du, at årets TV-julekalendere er optaget på Fyn?
Kom bag kulissen. Se rekvisitter og kostumer fra årets julekalendere og opdag, hvordan ægte juleeventyr skabes med effekter og et drys magi.

Se udstillingen her

24 pakker – Kom bag kulissen på årets TV-julekalendere

Kom med bag kulisserne, når vi åbner lågerne til årets TV-julekalenderudstilling på Møntergården i Odense. Gå på opdagelse i udstillingens 24 pakker og kom helt tæt på de originale rekvisitter og kostumer fra familiejulekalenderen ’“Tinka og Sjælens Spejl” der vises på TV 2 og TV 2 Play og “Julehjertets Hemmelighed” som vises på DR. Opdag, hvordan ægte juleeventyr skabes med effekter og et drys magi.
 
Du kan komme helt tæt på de magiske hemmeligheder og eventyrlige fortællinger, opleve Nissetegnerens værksted fra Tinka-universet, som du kender fra TV 2. Fra Julehjertets Hemmelighed på DR får du fortællinger om Karens fortryllende småkager, nissen Rumles forvandling og ligesom skuespillerne i julekalenderen kan du lære, hvordan man bukkede for herremanden i 1800-tallet.
 
Udstillingen rækker ud til de fynske lokationer, som har været med i optagelserne til de to julekalendere. Her vil der være juleaktiviteter og åbent på udvalgte dage. Udstillingen er åben fra 19. november – 8. januar 2023 på Møntergården.

Find out what we are up to: