Gå til indhold
©  Foto:

Thrigehallerne Madmarked

Thrigehallerne ligger i det tidligere Bazar Fyn på Edisonsvej i Skibhuskvarteret. I det hyggelige område tæt på Odense Havn har folkene bag det tidligere Arkaden Food Hall lavet et nyt madmarked. Nogle af boderne fra Arkaden er flyttet med, men der er også nyheder på det nye marked.

Thrigehallerne er indrettet som en traditionel amerikansk food court med madboder i siderne og siddepladser og borde i midten. På den måde kan du følges med familie og venner, der alle kan bestille det de helst vil have, samtidig med at I kan sidde sammen i midten. Der er også mulighed for at sidde udenfor når vejret tillader det.

Lige nu er der 11 restauranter, en bar og to små loungeområder langs kanten, så der er masser af forskellige slags mad at vælge mellem, bl.a. vietnamesisk, japansk, arabisk og meget mere.

Find Thrigehallerne
Der er ca. 20 minutters gang fra centrum af Odense | 10 minutters gang fra Odense Banegård til madmarkedet eller du kan vælge at cykle eller snuppe et el-løbehjul. Har du ikke din egen cykel kan du nemt leje en.

I nærheden
Tæt på Thrigehallerne finder du Odense Havn, hvor du kan gå en frisk tur eller måske snuppe en svømmetur i havnebadet. Nordatlantisk Hus sætter fokus på Skandinavisk kultur og i restauranten kan du prøve bl.a. rensdyr og diverse fisk og skaldyr.

Find out what we are up to: