Gå til indhold
©  Foto:

Ryan's of Odense - irsk pub

Hos Ryan's i Odense er du altid velkommen. Om du så vil drikke en irsk øl med vennerne, se sport eller måske få en bid lækker mad i Ryan's Street Kitchen.

Ryan's byder på øl og gæstfrihed
Ryan’s Irish Pub er Odenses ældste irske pub. Hos Ryan's er der særligt fokus på sammenhold, ansvarlighed og glæde. Alt dette smitter af på din oplevelse på pubben, for her kan du netop komme med vennerne og få en aften med masser af glæde. Det er tydeligt at Ryan’s er en irsk pub, da der på pubben findes mange billeder og gamle fund fra Irlands oprindelige barer og pubmiljøer. Det er desuden ikonisk for pubben, at der altid vises sport på deres mange skærme.  

Sport og pub grub på Ryan’s
På Ryan’s bliver der vist sport på flere stormskærme, så der er rig mulighed for at tage vennerne under armen og tage ind på Ryan’s og få en god øl mens I ser kampe på storskærmen. På Ryan’s’ hjemmside kan du altid tjekke ugens sportsprogram og se hvad de viser på pubben. Udover sport, kan Ryan’s også byde på lækker pubmad, også kaldet pub grub. Ryan’s Street Kitchen byder eksempelvis på diverse fries med dip, spicy wings, fish’n’chips, forskellige desserter og meget, meget mere. Der er noget for enhver smag, både i køkkenet, men også når det kommer til de irske øl på pubben.

Andre muligheder på Ryan’s
På Ryan’s har du også mulighed for at låne et lokale eller endda hele overetagen på pubben, hvis du skulle have lyst til at holde et arrangement på den ældste irske bar i Odense. På overetagen kan der være op til 80 personer, så du kan få alle med til dit arrangement. På Ryan’s spilles der desuden livemusik hver fredag og lørdag. Det bidrager til en god og atmosfærisk stemning på pubben, så du kan have en god weekend sammen med vennerne.

En del af Bargroup
Ryan's Irish Pub er en del af koncernen Bargroup, som blandt andet ejer andre pubs og er en del af Storms Pakhus, og har i alt otte beværtninger i Odense. Bargroup startede i 2011 og blev i 2014 grundlagt som en restaurationskoncern. Deres vision er, at ”du kommer som gæst, men går som ven”. Du vil derfor altid føle dig velkommen på Ryan’s.

Find out what we are up to: