©  Foto:

Restaurant Aro - Michelinrestaurant

På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk madoplevelse. Der bliver kræset om gæsterne når der serveres gourmetmad i de uhøjtidelige rammer.

Restauranten
På Restaurant ARO er du sikret en helt igennem fantastisk og unik madoplevelse. ARO beskriver sig selv som et reelt værksted, hvor kokkene arbejder som håndværkere, hvor netop det gode håndværk er i fokus. Kokkene på Restaurant ARO arbejder ambitiøst med de bedste råvarer der findes, hvorved du er garanteret en kulinarisk oplevelse i topklasse. Derudover har restauranten et klart mål for, hvordan de vil drive restauranten med diverse råvarer: De satser stort på at være selvforsynende med kød og grønt alt efter hvilken sæson vi er i. Derfor er du også sikret friske og lokale råvarer, som passer til sæsonen.

Menuer
På Restaurant ARO kan du vælge mellem tre, fire, fem eller syv retter. Du kan også vælge en af de to menuer: ”Lille ARO”, hvor du får fem retter med snacks, bobler, vinmenu og kaffe og sødt, eller ”Store ARO”, hvor du får syv retter med snacks, bobler, vinmenu og kaffe og sødt. Disse menuer gør Restaurant ARO det oplagte sted at fejre diverse begivenheder i dig og dine kæres liv. Udover disse menuer har ARO også et meget stort vinkort, hvor du kan vælge mellem mange forskellige hvide, orange, rosé, røde og søde vine. Du kan også vælge at få diverse cocktails, bobler og cidere.

Oplevelsen
Når du tager din kæreste, dine venner, din familie eller andre med på restaurant ARO, får I en helt særlig oplevelse. Restaurant ARO består af to kokke, Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De to kokke har før ARO, været kokke på andre anerkendte restauranter såsom Geranium, Le Sommelier, D’angleterre, Pluto, Tesuya i Sydney og WD50 i New York. De to kokke har derved meget erfaring inden for kokkefaget og er meget ambitiøse i at skabe madoplevelser for deres gæster. De stemningsfulde omgivelser som restauranten befinder sig i, gør også sin del i at skabe en unik oplevelse for dig. Restauranten ligger nemlig i den gamle maskinfabrik på Østerbro, som ligger en smule gemt væk fra vejen. Det er med til at skabe en helhedsoplevelse, hvor der serveres gourmetmad i uhøjtidelige rammer.