©  Foto:

The Pie Project

The Pie Project er et middelhavs-mikrobageri beliggende i Vintapperstræde, et af Odenses hyggeligste steder. Græsk og italiensk køkken blandes i et unikt tilbud af middelhavstærter, kaffe og nye friskbagte delikatesser hver dag!

Perfekt på alle tidspunkter af dagen til lækker mad og god stemning!

The Pie Project startede med en idé, der blev udviklet under en samtale mellem mig (Gianmarco, fra Italien) og min partner (Tonia, fra Grækenland), hvor vi diskuterede, hvordan vores madtraditioner er elsket rundt om i verden, og hvordan hver gang vi fortalte nogen her i Danmark, hvor vi kommer fra, er den umiddelbare reaktion altid: "Åh! Jeg har været der, og jeg elsker jeres mad!”. Desuden deler vi begge en iværksættertankegang, og det har været et mål for os begge at have vores egen virksomhed.

Vi endte med at brainstorme om vores fælles interesser for at udvikle et unikt koncept i en by som Odense. Vi havde begge tidligere erfaringer på fødevaremarkedet, og vi vidste, at vi kunne få det til at fungere.

Vores mål er at kombinere italiensk og græsk tradition for tærter og mad generelt i et unikt koncept, der har til formål at genkalde hyggen og varmen fra en middelhavsmormors køkken, men med et funky touch! Af denne grund stræber vi efter at levere den bedste oplevelse til vores kunder hver eneste gang.

Valget af tærter som kerneprodukter er ikke tilfældigt. Tonia og jeg indså hurtigt, at selvom tærter er en vigtig del af vores madtradition, så er middelhavstærter ikke rigtig populære i Danmark. Så vi tænkte, at det kunne være en god idé at introducere dem til folket her! Vi importerer tærterne fra Grækenland, fra nøje udvalgte lokale producenter, der fremstiller tærterne på vores anmodning, med autentiske græske ingredienser.

Desuden bager vi nye tærter, kager og meget mere hver dag ved at kombinere græske og italienske opskrifter, som kan nydes med en god kop te med græsk safran eller en intens italiensk kaffe.