©  Foto:

Pias Stardust

Velkommen til Pias Stardust i H. C. Andersens fødeby. For indehaveren, Pia Ullehus, er Stardust Diner både en drøm og et eventyr, og I er hermed inviteret til at digte videre på stedets historie.

Pias Stardust er for jer, der kan lide Nordisk mad med en twist af USA og skøn Broadway stemning. Mens I spiser, oplever I unge, smilende og veloplagte tjenere, der synger ørehængere fra vores egen og vores forældres ungdom. Og det er også for børn, for sangerne nyder selv at synge de velklingende numre fra bl.a. Disneys eventyrfilm. Sang og musik holder hjertet varmt, og alle uanset alder er mere end velkomne til at nynne med. Sangerne er ikke professionelle, men hvem ved, om de unge stjernedrys en dag bliver det.

Find Pias Stardust, en diner, en restaurant – ja, kald det lige, hvad I vil – lige midt i Odenses centrum og som genbo til det flotte H.C. Andersen Museum. Vi anbefaler i øvrigt, når vejret er til det, at I snupper en drink før eller efter maden oppe på vores tagterrasse, hvorfra I kan se museets smukke omgivelser fyldt med blomster og træer.