Gå til indhold
©  Foto:

MISANTROPIA - frit over Moliére

For 11. sommer i træk kan du få en unik og alternativ teateroplevelse hos populære og anmelderroste Teatret Slotsgården, når vi præsenterer: MISANTROPIA - en ultrafri gendigtning af Molières Misantropen. Oplev fandenivoldsk, overraskende og yndet sommerteater i Slotsgården v. Odense Slot.

Misantropia

MISANTROPIA er historien om den menneske- og samfundskritiske André, der med sit pessimistiske sind spænder ben for sig selv, i forsøget på at få alle omkring sig til at “vågne op”. Han udstiller den dobbeltmoral og falskhed, der opstår når mennesker bliver griske for at nå til tops. André vil ikke gå på kompromis med sine værdier og idealer! Problemet er bare, at han er forelsket. Ikke bare i hvilken som helst - men den sande mester i de sociale spil, som han så indædt hader! André og Celestes kærlighedsforhold er fuld af fascination og friktion. André stræber efter dybde og oprigtighed i en tiltagende falsk verden og Celeste er ung og privilegeret med en idé, der skal sætte gang i hendes karriere. Nu står André i et dilemma: hvordan vælger man mellem kærlighed og principper?
MISANTROPIA er en vital refleksion over tidens tendenser og livsstil. Er det overhovedet muligt at holde fast i sine værdier, i et samfund og et forhold, der forandrer sig med lynets hast?

Find out what we are up to: