Minimig børnetøj

I hyggelige Lottrups Gård, tæt på gågaden, Arkaden Food Hall og Café Kosmos, finder du Minimig. Som du måske kan fornemme på navnet, så er det en butik, der tilbyder tøj og interiør til de mindste, fra 0 til 8 år. Tøjet er nøje udvalgt efter kriterier for design og funktionalitet – tøj skal bruges og være brugbart. Hos Minimig kan du finde børnetøj fra danske mærker som MarMar, Wheat, GRO og Müsli, hvor sidstnævnte er førende indenfor økologisk GOTS certificeret børnetøj og interiør! Minimig forhandler også hudplejeprodukter til de små fra bl.a. Milk & Co. og Meraki Mini.

Den anden del af butikken er stedet, hvor du kan købe ting til børneværelset. Her er mærker som Konges sløjd, CamCam, Fabelab, Jellycat og Liewood. Du kan også forkæle ungerne med fint trælegetøj.

I butikken finder du også et amme- og puslerum samt legehjørne og barnevogne er velkomne, men det er også muligt at lade vognen stå udenfor i det hyggelige gårdmiljø. Det gør det til det perfekte stop når du er på hyggeshopping med mødregruppen eller veninderne og har de små med.