Milling Hotel Plaza, Mødested, Odense

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Østre Stationsvej 24

5000 Odense C

Kontakt

E-mail:plaza@millinghotels.dk

Telefon:66117745

fax:66144145

Hotel Plaza – et hotel indrettet i en af landets smukkeste og mest klassiske hotelbygninger fra 1915. En bygning, som er en oplevelse i sig selv med flotte trapper, balkoner, marmorerede søjler og guldstafferinger.

Hotellet er et full service første klasses forretnings- og gourmethotel placeret i hjertet af Odense med udsigt til Kongens Have og kun 100 meter fra Odense Banegårdscenter.

Hotellet råder over 68 stilfulde værelser nænsomt restaureret med respekt for husets historie og naturligvis udstyret med al moderne komfort og faciliteter. 3 suiter og 4 juniorsuiter er yderligere udstyret med spabad.

Vores restaurant – ”Restaurant Rosenhaven” – med udsigt til Kongens Have er af kendere betegnet som en af byens absolut bedste gourmetrestauranter. Det er vi naturligvis stolte over! Men også bevidste om: Om det er til a la carte middag, forretningsfrokost, familiemiddag eller firmafest er der altid krav om, at der i komposition og materialer bygges op til en smagfuld kulinarisk oplevelse for enhver gæst og til enhver lejlighed.

Efter en god nats søvn serveres der en stor skandinavisk og hjemmelavet morgenmadsbuffet i ”Rosenhaven”.

Prøv vores ”Romantiske Weekend” med champagne ved ankomst, en 4-retters gourmetmiddag i restauranten, overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og stor morgenmadsbuffet.

Velkommen til Odense og Hotel Plaza!
Adresse

Østre Stationsvej 24

5000 Odense C

Facilities

Restaurant

Parkering

Indre by

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af