Gå til indhold
©  Foto:

Klokken

KLOKKEN er en fascinerende danseforestilling, en eksplosion i klassisk ballet og moderne dans med en kraftig opfordring til os alle om at finde vores egen vej i livet, det, en vej, der giver mening. 

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense fortolker i december eventyret om Klokken, når den årlige juleforestilling glider over scenen i den smukke rådhushal på Odense Rådhus. Gennem fælles tekstarbejde, kreative processer og koreografisk fortolkning har elever fra 0. kl. til 4.g i samarbejde med skolens personale skabt en ny fortælling om Klokken.

I H.C. Andersens eventyr Klokken finder to konfirmander - en rig og en fattig - frem til den guddommelige klokke, fordi de lytter, kæmper, er vedholdende og nysgerrige. Præcist som vi alle til stadighed må være det.

I Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses fortolkning stiller vi spørgsmålet: Hvad er Klokken for os i dag…? Hvordan lyder hver vores individuelle klokke, den som vil bringe os indsigt, afklaring, kærlighed, mening og ro? Og i et liv og en hverdag, som er fyldt med megen larm og mange lyde at forfølge og lade sig forføre af, hvordan lykkes det os så bedst muligt at få skabt så megen ro i livet, at vi kan høre vores egen klokke? 

Forestillingen inviterer os til at stoppe op, lytte og finde vejen til Klokken.

Find out what we are up to: