Gå til indhold
©  Foto:

Kims Shoppen - Undgå Snackspild

Midt i Odense ligger Danmarks eneste chips-butik. Det er endda ikke kun en chips-butik. Butikken er nemlig fuld af både chips, snacks, nødder, dip, chokolade, marcipan og lakrids. Priserne er også gode, det er nemlig ikke bare en butik, men en outlet. Outletten sælger et stort udvalg af KiMs produkter, men har primært fokus på varer med kort holdbarhed. KiMs kalder konceptet for ”undgå snackspild”.

KiMs stopper madspild

Pop-up butikken (som i øvrigt er permanent så længe, der er en efterspørgsel) har til formål at stoppe spild af snacks, og har derfor fokus på at sælge varer, som ellers ville blive destrueret. Det vil være varer som f.eks. nærmer sig ”bedst før” datoen, eller som er pakket i udgået emballage, og derfor ikke længere kan sælges i dagligvarehandlen. På den måde undgås både snack- og emballagespild. Varerne og tilbuddene i butikken varierer derfor også løbende efter, hvad KiMs har for meget af på lager.

Som noget nyt i år udvider KIMS sortimentet med varerne fra Frankful. Sommeren over vil der medfølge gratis produkter fra Frankful når du handler i KiMs shoppen. På den måde tester vi om der er interesse for at udvide permanent.

Om Frankful's produkter kan vi fortælle at:

 Det er produkter som tager hensyn til klimaet og forkæler dine smagsløg samtidig.

  • Frankful producerer produkter, hvor flere af ingredienserne består af overskudsråvarer - som normalt går til spilde og bliver madspild. F.eks. er deres Tortilla chips lavet af overskudsdej fra tortilla bagningen.
  • Du kan få Guacamole uden avokado, vegansk ostedip, og salsa lavet af overskudstomater
  • Emballagen er lavet af genanvendelige materialer

Vi håber sådan at turister og lokale vil komme ned og besøge os i butikken og få gratis smagsprøver med hjem, til et lækkert klimasmart tacomåltid!

Find out what we are up to: