QR koden til Magiske Dages sommerlydvandring

Gå på lydvandring i Odenses magiske og eventyrlige steder

Foto: Magiske Dage
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Kongens Have

5000 Odense C

Tag et par høretelefoner på, scan en kode og bliv guidet rundt i Odenses myter, sagn og fortryllende historier. Magiske Dage og kunstfællesskabet MYRKR skaber sammen en magisk lydvandring i sommerferien.

Det bliver mystisk, magisk og lidt uhyggeligt, når man fra den 7. juli til 17. august kan blive guidet rundt i Odense for at opleve fortryllende sagn fra Odenses historie og underverden. Du behøver blot en telefon og et par høretelefoner for at komme i gang, når du har scannet QR-koden på skiltet i Kongens Have ved Odense Slot. 

En tur i Odenses underverden

På den guidede gåtur bliver man klogere på Odenses historie samt byens gamle sagn og myter, der godt kan give anledning til kuldegysninger, når historierne vækkes til live.

  • Lydvandringen varer cirka 50 minutter og anbefales til børn over 12 år, da den godt kan blive lidt uhyggelig på vejen, men det bliver en spændende nedstigning til Odenses mystiske underverden og historie, hvor man blandt andet hører sagnet om gudinden Oceania som ligger på Flakhaven.

Foruden Oceania kommer man blandt andet forbi spøgelseshistorier på Odense Slot, mordet på Knud Den Hellige i domkirken og Odenses navngivning efter Odin. Det er muligt at gå turen døgnet rundt, men stemningen bliver nok mest intens, hvis man går på lydvandring, mens mørket falder på.

Det er gratis at benytte sig af lydvandringen.

Adresse

Kongens Have

5000 Odense C

Åbningstider

07 Jul 20 / 17 Aug 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Sidst opdateret af