Gå til indhold
©  Foto:

Fredo's Coffee Right

Hos Fredo's Coffee Right kan du få kaffe i topkvalitet. Mens du nyder din frisklavede kaffe, kan du også nyde den atmosfæriske stemning i kaffebaren.

Kaffe og andet
Hvis du elsker kaffe, skal du besøge Fredo's Coffee Right i hjertet af Odense. Her vil du få en unik kaffeoplevelse, hvor kvaliteten er i top. Fredo's Coffee Right er en lille og hyggelige kaffebar, der tilbyder både varme og kolde drikke. Der et stort sortiment af kaffe bestående af græske, italienske og franske specialiteter. 
De smilende og kvalificerede baristaer står klar til at guide dig gennem det brede sortiment af kaffedelikatesser og flere forskellige varianter af smoothies, frozen yougurt, friskpresset juice, sodavand, sandwiches og kager. 

Hyggelig og unik atmosfære
Hos Fredo's Coffee Right kan du nyde morgenmad eller kaffe. Du kan tage en ven med eller sidde for dig selv og læse avisen eller måske svare på e-mails. Kaffebaren er et hyggeligt spot i Odense, hvor du kan slappe af inden dagen så småt går i gang. 

Fredo's Coffee Right er møbleret i en urban stil hvilket giver en afslappet og intim atmosfære. Lamperne i loftet komplimenterer de rå betonvægge og det kreative miljø, Brandts Klædefabrik, som omgiver kaffebaren. 

Kaffe i topkvalitet i Odense
Fredo's Coffee Right tilbyder kaffe fra Illy: En leverandør som leverer 100% Arabica bønner med 100% topkvalitet. For at bevare den uniforme kaffesmag, står Illy selv for ristningen af kaffen i Trieste, Italien.

For at gøre kaffeoplevelsen endnu mere velsmagende, så tilbyder Fredo's Coffee Right mælk fra Essensmælk, hvor mælken derved kommer direkte fra et økologisk enkeltgårdsmejeri. 

Fredo's Coffee Right er dedikerede i forhold til deres mål om at tilbyde lokale produkter lavet med kærlighed. Dette ses i menuen, hvor eksempelvis kagerne leveres af Odense Chokoladehus, hvor brødet kommer fra Det Gode Brød og isen er leveret af Il Gusto. Fredo's Coffee Right tilbyder også glutenfrie og veganske delikatesser fra Det Gode Brød. Fredo's Coffee Right er meget opsat på at kunne tilbyde et udvalg af økologiske og lokalt producerede kvalitetsprodukter og kaffebaren i Odense tilbyder derfor kaffe af topkvalitet.

Find out what we are up to: