Gå til indhold
©  Foto:

Brittas B og B sydøst for Odense

Bo på en smuk firelænget bindingsværksgård i det sydøstlige Odense

Gården ligger i Davinde næsten midt på Fyn i et godt eksempel på det uspolerede landsbymiljø, øen er så kendt for. Her er også kort afstand til Odense, hvor du bl.a. finder attraktioner som det nye H.C. Andersens Hus, Odense ZOO, Den Fynske Landsby og mange andre. Skal du til koncert eller et andet arrangement i Arena Fyn er Brittas B&B også et godt bud. Se mere på www.visitodense.dk

Du får adgang til en stor lukket have med en smuk pavillon der er til fri afbenyttelse. Værelserne ligger i et separat gæstehus med egen indgang, Værelserne er store, flotte og lyse og har eget bad og toilet. Der er tv, tekøkken og gratis WIFI. Gode gratis parkeringsforhold og du kan betale med Euro, hvis du har behov for det.

Andre udflugtsmuligheder
Tæt på Brittas B&B finder du også den Romantiske Have på Sanderumgaard. Det er en renoveret barokhave det blev genskabt for nogle år siden og nu for alvor viser sig fra sin fineste side. Der er heller ikke langt til nogle af Danmarks bedste badestrande og i gåafstand finder du en badevenlig sø. Der er under 30 minutter i bil til et af Europas fineste gotiske slotte og ca. 1½ time til Legoland og København.

Kørselsvejledning
Kør af ved afkørsel 49 fra motorvej E20, kør ad rute 301 i retning Ørbæk mod Davinde.

Find out what we are up to: