VisitOdense

Golf i Odense

Der er flere gode golfbaner i Odense og placeringen midt på Fyn gør at der er mange flere tæt på. En hurtig søgning på visitfyn.dk giver ca 20 golfbaner at vælge imellem, heriblandt topbaner for kendere som Great Northern i Kerteminde, Barløseborg Golf samt Odense Eventyrgolf

Hvorfor skal du spille golf i Odense?

Er du til tee-off om formiddagen og god mad, samt unikke kulturelle tilbud om aftenen? Så bør du overveje en tur til Odense, der med flere top-klasse baner i kort afstand fra centrum, samt verdensklasse attraktioner, byder på uforglemmelige oplevelser både på og uden for banen.

Hvorfor skal du spille golf?

Golf er en fantastisk blanding af naturoplevelser, (moderat) motion og hyggeligt socialt samvær med vennerne. Frisk luft og fuglesang iblandet et skvæt konkurrencementalitet og som regel en del gode grin :)

Hvordan lærer jeg at spille golf?

Kontakt en golfklub i dit område, de har næsten altid nogle introduktionstilbud, golftrænere med mere. Så kan du prøve om det er noget for dig inden du investerer i alt for meget udstyr.

Hvad er 19. hul?

19. hul er der man snupper en øl eller en cocktail med vennerne efter spillet. Det er her der bliver ribbet op i antallet af bolde, der endte i sandet, hvem der aldrig fandt sine golfbolde igen osv.

Hvad betyder handicap i golf?

Hver bane har et optimalt antal slag. Handicappet er antallet af ekstra slag en spiller skal bruge for at komme banen rundt. Nogle huller er sværere end andre og giver et større eller mindre handicap. På den måde kan spillerne sammenligne deres handicap og på den måde spille sammen med nogen, der er på ca. samme niveau som dem selv.

Hvad er Greenfee?

Greenfee er det gebyr, du betaler for at benytte en golfbane.

Hvad er pay and play?

Pay & Play er betegnelsen for de baner, hvor du ikke behøver være medlem for at spille. Her kan du nøjes med at booke tid på banen og betale et green fee.