VisitOdense
Mobil med motes i Hans Jensens Stræde

Prøv vores digitale byvandringer - Motes

I web-app’en Motes kan du gå på opdagelse i Odenses historie, tage familien med på skattejagt, opleve H. C. Andersen helt tæt på eller finde alle byens mest ’Instagrammable places’.

Begiv dig ud på en af ruterne og oplev forskellige historier gennem tekst og billeder mens du går.

Web-app’en Motes gør det muligt for dig at udforske Odense i dit eget tempo, samtidig med at du bliver klogere på byen og oplever nye sider af Danmarks grønneste storby. Med forskellige ruter der blandt andet indebærer en tur i H.C. Andersens fodspor, en rute gennem byen mest instagramvenlige spots og en eventyrlig skattejagt for børnefamilier, er der noget for enhver smag.

Sådan gør du

Start med at gå til https://app.motes.world/map/odense og vælg din tur. Hver rute består af en række punkter, også kaldet ’motes’ der hver især indeholder en fortælling omkring netop det sted du befinder dig. Efterfølgende kan du se turen på et kort og få vejvisning til nærmeste punkt / startpunktet. Det er nødvendigt at have Bluetooth slået til af hensyn til kortfunktionen.

Når du kommer tæt nok på næste punkt på turen, kan du låse det op ved at holde fingeren over det i nogle sekunder og du vil opleve en historie i form af lyd, video, billeder eller tekst omkring det enkelte sted på ruten. Derefter guides du ved hjælp af kortet til rutens næste ’mote’ og således føres du gennem hele ruten og alle de opdagelser og oplevelser det indebærer.

Begiv dig ud på en af fantastiske ruter og oplev de fantastiske steder!

  • I H.C. Andersens fodspor
  • Skattejagt
  • Instagrammable places

God fornøjelse!