Robot Pop Up i Kongensgade

Odenses første Robot Pop Up er åbnet

Foto: Anja Panduro

Vil du opleve Odenses unikke robotmiljø på nærmeste hold, så bør du besøge byens Robot Pop Up.  Her kan du se og opleve hvad robotter og automatisering kan og hvorfor Odense er kendt som ”the cobot capital”.  

Kom helt tæt på robotteknologien når Mobile Industrial Robots viser deres teknologi frem eller prøv at kode din egen robotarm fra Universal Robots. Oplev fx hvad der sker hvis du går ind foran en selvkørende robot i action.  

I den nye Robot Pop Up kan du nemlig komme helt tæt på og prøve at arbejde ved siden af robotterne, hvor der bl.a. også vil være automatiserede selvkørende robotter. 

Viktor Axelsen i Robot Pop Up
Foto: The Company Film
Viktor Axelsen i Robot Pop Up i Odense
Foto: The Company Film

Du kan også blive klogere på robotmiljøet i Odense og den historiske udvikling som byen har været igennem, fra tung industriby til international anerkendt robotby. Du kan nemlig også opleve udstillingen ‘Robotbyen Odense’ fra Møntergården, der viser byens udviklingen, - som næsten er et eventyr værdigt.   

Robot Pop up er skabt i et samarbejde mellem Odense Kommune, robotklyngen Odense Robotics og en række private virksomheder fra det lokale erhvervsliv i Odense, der alle bidrager med produkter og ydelser der har været med til at sætte Odense på verdenskortet inden for robotbranchen. 

Besøg Robot Pop up midt i Odenses
centrum, Kongensgade 3.

Åbningstider:  

Mandag:  kl. 11.00-17.00 
Tirsdag:    kl. 11.00-17.00 
Onsdag:   kl. 11.00-17.00 
Torsdag:   kl. 11.00-17.00 
Fredag:    kl. 11.00-17-00 

Åbent frem til december.