VisitOdense

Levende madscene

Lækre, nye restauranter af høj kvalitet skyder op overalt - efter sigende skulle der nu i Odense være flere restauranter pr. indbygger end i København. Om det er sandt eller ej, så spiser Odenseanerne ude som aldrig før og bl.a. vores street food marked bugner af gode, lækre tilbud.

Skade, at Amerika skal ligge så langt herfra - H.C. Andersen

I Odense elsker vi mad og dyrker nysgerrigt det nye og det traditionelle. Restauranter, cafeer, gourmet, street-food markeder, fynske specialiteter og råvarer, fødevaremarkeder danner rammen for en by med masser af muligheder for at gå på oplevelse i gastronomiens verden.

Fyn bliver ofte kaldt for Danmarks spisekammer, Danmarks frugthave og Danmarks køkkenhave. Disse tre betegnelser dækker over den samme ting – råvarerne på den lille ø i midten af landet er

noget helt specielt. Den fynske muld giver grobund for nogle af landets bedste råvarer.

Det kan anbefales at gå på opdagelse i byens madscene, hvad enten man er til fine dining, streetfood eller traditionel dansk mad – Odense kan byde på det hele. Du kan også besøge byens fødevaremarked hver onsdag eller lørdag, og smage på de friske fynske grønsager eller lokale oste.
Velbekomme!

Er du mere sulten?