10 grønne tips til din ferie i Odense

Foto: Johan Joensen

Her er 10 tips til, hvordan du kan sørge for at dit ferieophold har det mindst mulige CO2 aftryk. Ofte er det små ting, der kan gøre en stor forskel og vi håber, du vil give en hånd med i vores arbejde med at gøre Odense til en af de mest bæredygtige destinationer i Danmark.

Tag cyklen eller bussen
Tag cyklen når du skal rundt i Odense. Centrum af Odense, hvor du finder de fleste attraktioner og aktiviteter, er ikke større end at du let kommer rundt på cykel eller til fods. Odense har mere end 560 km cykelsti så det er samtidig ofte den hurtigste løsning.  Alternativt kan du tage med en af vores mange bybusser, der kører ofte og forbinder hele byen.
Tag vandflasken med hjemmefra
Plastforbruget fylder meget i klimadebatten og du kan gøre en stor forskel, hvis du tager din egen flaske med hjemmefra. Så kan du enten fylde den på dit overnatningssted eller i en af de mange vandposter, der står rundt omkring i Odense. Vandposterne er opstillet af Vandcenter Syd og vandkvaliteten tjekkes regelmæssigt. NB Grundet COVID-19 er alle vandposte pt. lukkede. De bliver åbnet ligeså snart det vurderes forsvarligt.

test vedr. kassefarve

dette er en test
Kage er altid godt