VisitOdense
Balloner i luften

Fantastiske Festivaler

Det er altid hyggeligt at besøge Odense, men særligt når byen er fuld af glade mennesker, der nyder stemningen til en af vores større events. Der er noget at komme efter hele året, men særligt i sommermånederne går det stærkt. Temaerne spænder vidt fra blomster via kortfilm til gastronomi.

Den, der elsker musik, må også have et åbent og godt hjerte H.C. Andersen

Odense er festivalernes by. Året rundt er der magiske festivaler, storslåede koncerter og tankevækkende events af enhver art, der kan give dig nye oplevelser og inspiration.

En af de største festivaler er den magiske HCA Festival, der hver år i august danner rammerne for en magisk stemning i hele Odense, hvor imponerende lysshow, koncerter og optrædener på enhver gadehjørne med afsæt i Hans Christian Andersens eventyr danner rammerne for en eventyrlig oplevelse.

I juni måned danner Tinderbox rammen for Danmarks 2. største musikfestival, hvor mange internationale kunstnere hvert år gæster Odense. Her kan du opleve pop, rock og techno af enhver art, og deltage i en af Danmarks største fester sammen med de lokale.

Udover nævnte festivaler byder Odense på SPIS! Odense (gastrofestival), Odense Internationale Kortfilmsfestival, Odense Blomsterfestival, Magiske Dage (fantasy festival), e-sports eventen Odincon og meget meget mere.