VisitOdenses tips til november

Foto: Johan Joensen

I denne måneds tips fokuserer vi på aktiviteter for familier, der besøger Odense i november. Dennemåned handler om at nyde de sidste efterårsfarver, hygge med tæpper og varme drikke  og så er det så småt tid til at begynde at finde julestemningen frem.

Liste
Kort
01

Nyd de sidste efterårsfarver i Odense

Der er mange smukke steder at nyde Odenses efterårsfarver med din familie, herunder Munke Mose Park, Hans Christian Andersen Have og flere andre steder. Se dem her

02

Familieaktiviteter

Besøger du Odense med hele familien? Her har vi valgt nogle af de bedste familievenlige seværdigheder i Odense, såsom Odense Zoo, Odins Odense og flere interaktive museer. Vi har også listet flere steder med fysiske aktiviteter såsom Jumping Fun osv.

03

Hyggelige caféer du kan nyde med børnene

I november er luften skarp og kølig udenfor. Dette er en fantastisk undskyldning for at hygge sig med en varm kop varm chokolade i en af Odense mange caféer. Denne artikel indeholder adskillige gode steder, der serverer alle forskellige slags varm chokolade fra den traditionelle kop til mere eventyrlige smage, såsom hvid chokolade.

Hestevogn på julemarkedet
Foto: Andreas Bastiansen
04

Julerier for hele familien

Mod midten af måneden starter Odense julesæsonen med flere spændende begivenheder for hele familien. Her er et kig på nogle af de vigtigste