Munke Mose

Editor's Choice - Maj 2023

Foto: Johan Joensen

Så blev det endelig maj måned - den sidste forårsmåned indtil vi når den længeventede sommer. Træerne er sprunget ud, solen varmer, vi kan smide vinterjakken og så er der masser af aktiviteter i Odense du kan nyde i forårssolen - fem af dem får du her. 

Liste
Kort
Skovsøen
Foto: Johan Joensen

Odense Sommerrevy 2023

Bestil din billet til årets sommerrevy i Odense - du kan se forpremieren d. 1., 2. og 3. maj og ellers løber forestillingen hele maj og ind i juni. Du er garanteret en forestilling med masser af satire og træning for lattermusklerne. Kom forbi Fruens Bøge og oplev Vicki Berlin, Lone Rødbroe, Thomas Mørk, Lars Arvad, Tom Jensen, Henrik Lykkegaard og Morten Wedendahl. 

Cocktail cruise på Odense Å

D. 5. maj kan du tage vennerne under armen og bestille billet til cocktail cruse på Odense Aafart i samarbejde med Nohrlund. I er garanteret en dejlig aften i godt selskab, hvor I vil smage tre forskellige cocktails. Og hvor får man den bedste forårsstemning til sin cocktail? Selvfølgelig ingen andre steder end på Odense Å. 

Gade med fodspor
Foto: Johan Joensen

Eventyrløbet 2023

Kom og vær en del af Eventyrløbet 2023 - du kan heppe på de deltagende, løbe fem eller 10 kilometer, gå fem kilometer eller sende børnene ud på en løberute på to kilometer. Uanset hvad, er der noget for alle i familien. Efter løbet er der bl.a. show med Motor Mille og koncert med Johnny Madsen Jam.

Smedene i Odins Odense
Foto: Anne Marie Hybschmann

Jernaldermarked i Odins Odense

Hele familien kan tage på tur d. 20 og 21. maj til Jernaldermarked i Jernalderlandsbyen Odins Odense. Her kan I oplev en masse forskellige ting såsom krigere, kamp og kulinariske lækkerier og lære om historie, håndværk og hammerslag. 

Hygge ved Odense Aa
Foto: Johan Joensen

Rosé Festival Odense 2023

Der er endnu engang Rosé Festival i Odense, hvor dagen denne gang forløber d. 13. maj på Ansgar Anlæg. Festivallen har eksisteret siden 2018, hvor der hvert år har været en fest. Den kan du komme med til og opleve den gode stemning, lækker mad, efterfest med DJ, men selvfølgelig først og fremmest fantastisk, iskold rosévin. 

Måske er du også interesseret i:

Odense ZOO - det er helt vildt
Odense ZOO - det er helt vildt
Forår og Påske i Odense
Forår og Påske i Odense
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum
Odense Aafart
Odense Aafart