Sommer på Nelles ved Stryget i Munkemose

Editor's Choice - Juni 2023

Foto: Johan Joensen

Så er det endelig sommer i Odense, og hvor har vi glædet os! Det er tid til sol, hygge og en masse sommeraktiviteter. Der er noget for enhver smag, og dermed får du her vores bud på fem arrangementer og aktiviteter du kan tage til her i juni. 

Liste
Kort
Det Fynske Dyrskue
Foto: Morten Knudsen, KommPress

Det Fynske Dyrskue

D. 9.-11. juni afholdes der igen Det Fynske Dyrskue. Her er programmet selvfølgelig pakket med en masse forskellige oplevelser ift. udeliv - alt lige fra have til landbrug og meget, meget andet. Det Fynske Dyrskue blev afholdt første gang i 1882, hvor der, ligesom i dag, blev fremvist dyr og landbrugsmaskiner. Siden dengang er der dog meget, som har ændret sig. Så foruden outdooroplevelser og alt som dertil hører, vil der også være f.eks. være fællessang, quiz med Sebastian Klein og en snak med Nikolaj Kirk fra Nak og Æd.  

Dynamo Circus Festival
Foto: Dynamo - Workspace for circus and performing arts

Dynamo Circus Festival

Få nogle fantastiske, skøre og sjove dage når Dynamo afholder Circus Festival d. 14.-17. juni. Festivallen er en scenekunst-festival, som hylder de fælles oplevelser. I 2017 åbnede Dynamo, og skabte et arbejdsrum for cirkus og fysisk scenekunst, hvor der er kunstnerisk frihed og (bogstavelig talt) højt til loftet. Og til Circus Festival kan du opleve alt dette - lige fra luftakrobatik til en masse sjove forestillinger til koncerter og meget, meget andet. Der er noget for enhver og du er garanteret en fantastisk, sjov og spændende weekend. 

Champagne
Foto: Champagenfestival

Champagnefestival

Oplev Danmarks eneste champagnefestival fredag d. 16. juni. Her kan du møde 10 vinhandlere og champagneentusiaster, som er med til at skabe en unik aften i unikke omgivelser i det røde pakhus på Odense Havn. Du kan bl.a. få smagekort, hvor du får 10 nøje udvalgte glas champagne, købe champagne med hjem til gode priser og deltage i afterparty med DJ. Så er du til champagne, sommer og godt selskab, så vil Champagnefestivallen garanteret være lige noget for dig.  

Tinderbox 2023

Fra d. 22.-24. juni afholdes der igen Odenses musikfestival Tinderbox, og i år er programmet spækket med vilde musikere, både internationale og danske artister. Du kan bl.a. opleve Black Eyed Peas, Maroon 5, Red Hot Chili Peppers, Tobias Rahim, Lukas Graham og mange, mange flere. Foruden disse vil der selvfølgelig være et helt vildt program på den elektroniske scene, Magicbox. Med de helt unikke omgivelser i Tusindårsskoven, er der garanteret sommerstemning fantastiske oplevelser til Tinderbox 2023. 

H.C. Andersen Paraden
Foto: Anja Panduro, VisitOdense

H.C. Andersen Paraden i Eventyrhaven

Fra d. 24. juni kan du og familien igen opleve forestillingen "24 små og store skuespillere, 24 eventyr, 24 minutter = en ægte Odenseoplevelse". Det er 30. år, at forestillingen løber af stablen henover sommeren, og der er selvfølgelig som altid tid gratis adgang. Tag et tæppe med, lidt guf og slå jer ellers ned på græsset i Eventyrhaven, eller følg paraden ned til forestillingen hver mandag-fredag 12.45. Her følger skuespillerne jer ned til Eventyrhaven forbi Domkirken, H.C. Andersen statuen og hele vejen til Eventyrslottet. 

Måske er du også interesseret i:

Odense Sommerrevy
Odense Sommerrevy
Gin & Tonic Cruise på Odense Å
Gin & Tonic Cruise på Odense Å
Torvedag i Odense
Torvedag i Odense
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum