Odense Blomsterfestival

Editor's Choice - august

Foto: Jonas Legarth

Så blev det sidste sommermåned - august. Men det betyder bestemt ikke, at der er færre aktiviteter at finde i Odense, tværtimod! August er nemlig lig med festivaller, god musik og sensommerstemning. Vi har her samlet fem forslag til hvad du kan give dig til i sidste del af sommeren. 

Liste
Kort
Odense Jazz Festival
Foto: Odense Jazz Festival

Odense Jazz Festival

August starter godt ud med Odense Jazz Festival - en årlig festival med lokale, nationale og internationale musikere. Fra d. 31. juli til d. 6. august kan du f.eks. opleve Lars Jansson og Anders Kjeldberg fra Sverige, og Daimi, som med sine mere end 60 års erfaring på den danske musikscene, også kommer og optræder. På festivallen uddeles der desuden også prisen som Årets Fynske Jazz Musiker. Der vil altså være masser af rum og tid til god musik og hyggelige stunder. 

Koncerter i Landsbyen
Foto: Kent Rasmussen

Koncerter i Landsbyen

To weekender i træk kan du opleve fire fantastiske koncerter på Danmarks smukkeste koncertsted, hvor koncerterne foregår under åben himmel i en forhåbentlig tør sensommer. Koncertstedet er selvfølgelig Den Fynske Landsby, hvor koncerterne foregår under navnet Landsbyen. D. 11. august kan du opleve Carpark North og Patina, og d. 12. august kan du opleve Malte Ebert og Burhan G. D. 17. august kan du opleve Dodo & The Dodos og Jacob Dinesen, og d. 18. august kan du opleve jung og Jacob Aksglæde. Så det bliver en helt vild august med masser af musik!

Odense Blomsterfestival
Foto: Odense Blomsterfestival

Odense Blomsterfestival

Den smukke Blomsterfestival, som heldigvis vender tilbage hvert år, afholdes fra d. 17. august til d. 20. august. Festivallen er som altid også gratis at besøge, og byder på kunst-, kultur- og underholdningsoplevelser for hele famililien. Der kommer til at være events, workshops, diverse aktiviteter og du kan også købe smukke blomster og planter med hjem. Så der bliver masser oplevelser, hvor du kan se, røre og prøve. 

H.C. Andersen Festivals
Foto: Ingrid Kristensen

H.C. Andersen Festivals

Fra d. 20. august til d. 27. august kan du opleve en af Danmarks største kulturfestivaller - og det er selvfølgelig H.C. Andersen Festivals. Til festivallen kan du opleve en bred vifte af kulturoplevelser, herunder teaterforestillinger, foredrag, guidede ture, Street Art, koncerter, lysshow og meget, meget mere. Så hele ugen er Odense centrum plastret til med fede oplevelser for hele familien!

OFF - Odense International Film Festival
Foto: OFF - Odense International Film Festival

OFF - Odense International Film Festival

August betyder jo festivalmåned her i Odense, og endnu en populær festival er selvfølgelig OFF - Odense International Film Festival. Her kan du opleve de mest fantastiske film i mange forskellige kategorier. Så fra d. 28. august og helt til d. 3. september kan du være med til at hylde kortfilmen som medie og kunstform. Sidst på ugen vil der desuden være et stor show, hvor der kåres vindere i fem kategorier. Så der er ingen tvivl om at denne uge bliver en uforglemmelig uge med masser af følelser, oplevelser og overraskelser. 

Måske er du også interesseret i:

Odense Aafart
Odense Aafart
H.C. Andersens Hus
H.C. Andersens Hus
Odense ZOO - det er helt vildt
Odense ZOO - det er helt vildt
Kunstmuseum Brandts
Kunstmuseum Brandts