Forår ved Odense Å

Editor's Choice - April 2023

Foto: VisitOdense

Kalenderen fortæller os, at det nu er april måned og dermed den 2. forårsmåned, hvor vi nu for alvor begynder at mærke foråret - bladene på træerne springer ud og påskeferien er over os. Og i den forbindelse får du her fem aktiviteter i april, som vi anbefaler til dig. 

Liste
Kort

Den Fynske Landsby

Fra d. 1. april er Den Fynske Landsby igen åbent, og her finder I i denne måned både forårsfornemmelser og masser af påskehygge. I kan blive klogere på påsketraditioner i 1800-tallet, lave gækkebreve, lege sjove æggelege og meget, meget andet. 

Forår i Jernalderlandsbyen

Kom til Odins Odense i Jernalderlandsbyen, hvor du kan opleve foråret i landsbyen. Fra d. 1. april og til d. 10. april kan du være med til diverse aktiviteter, som hører foråret til. F.eks. kan I oplev Jernalderen med en spændende aktivtetskurv, børnene kan komme på krigerskole og meget, meget andet. 

Cirkus Arena m. Bubber og Julie

Så kommer Cirkus Arena til Odense sammen med Bubber og Julie! Et helt nyt show byder på masser af cirkusartisteri, hvor der vil være verdensartister, heste og en masse andet - for hele familien. I vil b.la. opleve Steven Ferreri på gå line og gruppen Ortiz springe og balancere i en 7-mands pyramide. 

Events på Odense Å

Aafarten sejler igen op ad Odense Å, og i april kan du komme med på forskellige smagninger. D. 21/4 kan du komme til både romsmagning og gin & tonic cruise, d. 22/4 kan du være med til ølsmagning og d. 28/4 er der vinsmagning. Alt dette vil foregå mens du og vennerne sejler op ad Odense Å og i den grad hygger. 

Jazzbrunch i Odeon

Det er International Jazz Dag og i den anledning serverer Café ODEON Social brunch til jazzede toner. Der vil være alt dét, som du forbinder med en lækker brunch, som du kan nyde samtidig med, at bandet Nyerges-Talts-Castillo Trio spiller jazzklassikere og andet, som trioen selv har komponeret. 

Måske er du også interesseret i:

Odense ZOO - det er helt vildt
Odense ZOO - det er helt vildt
Forår og Påske i Odense
Forår og Påske i Odense
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum
Den Fynske Landsby - Frilandsmuseum
Odense Aafart
Odense Aafart