Skulptur - hyrdinden og skorstensfejeren

H.C. Andersen for børn

H.C. Andersen er måske verdens meste berømte forfatter af eventyr og historier for børn. Han elskede selv børn og underholdt dem med at læse højt og klippe papirkunst. Hvis du besøger Odense med børn og gerne vil udforske de mere let tilgængelige H.C. Andersen attraktioner, har vi samlet en liste til dig her.

Hvis du kommer om sommeren, anbefaler vi også at du oplever de mange eventyr- og H.C. Andersen events.

Doven løveunge i Zoo

Tilbring en dag i det fri med løver og lemurer

Savner du en god idé til hvor du kan tage familien med hen og beskæftige både store og små? OG have mulighed for både at være ude og inde? Så tag i Odense Zoo. Odense Zoo dækker et stort område og det kan nemt tage en hel dag at udforske de forskellige områder, caféer, legepladser og andre aktivitetsmuligheder.

Oplev H.C. Andersens Odense - sjov for børn

Dreng i førerrummet på Danmarks Jernbanemuseum

Saml 3 stempler og få din egen tinsoldat

Busbillet til turister på Fyn

Hop på bussen med en turistbillet!
– Den billige billet til hele Fyn og Langeland!

Skal du på bytur, strandtur, rundtur eller noget helt andet? Med en turistbillet i hånden kommer du nemt og billigt rundt til alle fynske byer og seværdigheder i de danske ferieperioder. Du kan faktisk køre ligeså langt og ligeså meget, du overhovedet orker for kun 50 kroner.

Find en god restaurant til din familie

De 5 bedste restauranter for børn i Odense

Naturligvis kan man tage børnene med på alle vores restauranter, men de 5 vi har valgt gør lidt ekstra ud af deres yngste kunder.

VisitOdenses bedste bud på attraktioner til børn og børnebørn

Sjov for børn i Odense

Odense har et stort udvalg af attraktioner til børn og deres forældre. Gå ikke glip af Børnekulturhuset Fyrtøjet, Danmarks Jernbanemuseum, Odense Zoo eller Tidens Samling.