Familie på cykeltur

Bike Friends i Odense

Hvad er en Bike Friend?

En Bike Friend er et sted, hvor der som minimum er

Gå en tur i Odense

Sti i Munke Mose
Et besøg i Odense er ikke fuldendt før man har gået en tur langs Odense å som snor sig gennem byen. Start fra Eventyrhaven, bag ved Skt. Knuds Kirke og følg åen knap 3,5 km ud til Kulturbotanisk Have som byder på intet mindre end 9.000 forskellige plantearter.

På cykeltur langs Odense Å

Forår langs Odense ÅOdense Å slynger sig igennem Odense fra nord til syd og det er faktisk muligt at cykle (eller gå/løbe) næsten 20 km. på stinettet langs åen. Kun få steder krydser man en vej med trafik. Du kan se et kort over stierne her

Doven løveunge i Zoo

Tilbring en dag i det fri med løver og lemurer

Savner du en god idé til hvor du kan tage familien med hen og beskæftige både store og små? OG have mulighed for både at være ude og inde? Så tag i Odense Zoo. Odense Zoo dækker et stort område og det kan nemt tage en hel dag at udforske de forskellige områder, caféer, legepladser og andre aktivitetsmuligheder.

Fynske parker, naturreservater, øer, haver og meget mere

Grønne udflugtsmål på Fyn

Fyn er kendt som Danmarks grønne have og her er masser af grønne oaser at besøge, f.eks. parkanlæg ved slotte og godser, naturreservater, øer med deres helt egen lille fauna og meget mere.

overnatning i shelter

Primitiv overnatning og shelters i og omkring Odense

Efterhånden får vi flere og flere forespørgsler på primitiv overnatning og shelterpladser og der er faktisk flere i og omkring Odense. På Naturstyrelsens hjemmeside er det muligt at søge på overnatning i naturen, både teltpladser og shelters.

Trænger du til en lille sejltur for egen kraft?

Lej en kajak eller en vandcykel og sejl en lille tur i Odense Havn eller på Odense Å. 

På cykeltur i Odense

Kort over cykelstier i Odense

Odense kan bryste sig af 540 km cykelsti - og der kommer stadig flere.

Frisk luft i naturskønne omgivelser

Golfbaner i Odense

Frisk luft, smukke omgivelser, motion der føles som belønning, et element af konkurrence - der er mange gode grunde til at spille golf. Hvis du også er mere til tee off og golfsko end håndklæder og badedyr, så skal du måske overveje at besøge Odense.

Odense og omegn (inden for 50 km) har næsten 30 golfbaner du kan besøge, heriblandt Great Northern Golf i Kerteminde der er strøget direkte ind på en 2. plads på listen over de 20 bedste nordiske golfbaner ifølge Golf Digest.

Vandretur i det grønne

Øhavsstien

Øhavsstien er med sine 220 km en af Danmarks længste vandreruter, som omkranser Det Sydfynske Øhav. Øhavsstien har et meget alsidigt forløb gennem et enestående kulturlandskab, med flotte naturområder, herregårde, landsbyer og købstæder, som er præget af områdets spændende kulturhistorie. Der er udsigter ud over øhavet, som rummer de hyggelige øsamfund og som er et internationalt anerkendt fugleområde.

Nyd freden og den friske luft - lige midt i centrum

Parker og haver i Odense

Find de største parker, de flotteste haver og de hyggeligste rekreative områder i Odenses centrum. Gå ikke glip af Kongens Have med det imponerende Odense Slot eller Munke Mose med den flotte fisketrappe, hvor du kan finde de lokale med en kop kaffe eller en is så snart vejret er til det.