Guideservice i Odense

Guideservice Fyn administreres af VisitOdense og har ca. 25 guider tilknyttet, hvilket betyder, at vi kan tilbyde guideservice på mange forskellige sprog - bl.a. på dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, hollandsk, japansk, kinesisk, russisk og polsk.

Vi forsøger altid at finde den rigtige guide til dig eller din gruppe, hvilket vi anser for værende meget vigtigt så vi opnår det bedste match.

Vi har speciale i Fyn og Odense, men vi guider også løbende udenfor Fyn. Vi arrangerer desuden halvdags-, heldags- eller flerdagesophold for grupper på forespørgsel.

Sådan booker du

Se hvordan du nemt og enkelt booker en guide hos VisitOdense - også uden for åbningstiden. Der er to fremgangsmetoder alt efter hvilken tur, du vil booke.

Stort udvalg og professionelle guider

Lad dig inspirere af de fynske guider, de gør oplevelser historier levende. Det er ganske vist… Det fynske guidekorps guider på hele eventyrøen Fyn og...

Afregning for guidede ture

Se betalingsbetingelserne og andre praktiske informationer der gælder når du booker en guide hos Guideservice hos VisitOdense.

Guideservice priser

Se dette års takster for guidede ture i Odense og på Fyn. Priserne varierer afhængigt af længde, indhold og ugedag.

Turforslag

Nogen gange kan det være svært at finde på, så vi har samlet en liste over de mest populære emner for guidede ture. Vores guider er gode fortæller har...

Har du brug for at parkere en turistbus? Se her hvor det er muligt