Oplevelser for børn i alle aldre, her er Zoo, Jernbanemuseum, Tidens Samling, Leos Legeland m.m.

Odense i børnehøjde

Odense har mange tilbud til børn og deres familier. Her får du vores favoritter og anbefalinger til hvad I skal lave næste gang I er i Odense. 

Vi giver vores bud på hvad du og din familie kan opleve i Odense, både sommer og vinter, ude og inde. Rigtig god fornøjelse

Attraktioner for børn

De attraktioner vi mener egner sig til børn er ikke nødvendigvis KUN til børn - men de har særlige tilbud til børn. Her i byen er vi glade for børn og det kan ses på vores udvalg af tilbud, der både byder på leg og underholdning, læring og udforskning, fysisk aktivitet og ren og skær sjov.

Når solen skinner
er det næsten synd at være indendørs. Så synes vi I skal tage i Odense Zoo, Den Fynske Landsby eller måske i Jernalderlandsbyen.

Bedst i regnvejr
Hvis vejret er dårligt er der stadig masser af attraktioner, man kan besøge, f.eks. Danmarks Jernbanemuseum, Tidens Samling og de indendørs legelande.

Gratis for børn

Mange attraktioner er gratis for børn under 18 - klik på ugesedlen og se en liste over aktuelle priser for børn og voksne - men derudover er der masser af aktivitetsmuligheder der ikke kræver en vinderkupon i Lotto.

Hyrdinden og Skorstensfejeren på hjørnet af Vestergade/Kongensgade

Find eventyrskulpturerne

Konen med æggene, den standhaftige tinsoldat, den lille havfrue og mange andre kan du finde i Odenses gågader og parker

Det kan du køre til på under en time

Hele Fyn kan nås fra Odense på en time i bil. Det betyder at der aldrig er langt til den næste oplevelse, hvad enten det er en klatretur, en tur i skoven, en picnic på plænen ved Egeskov eller en eftermiddag i selskab med marsvinene i Fjord & Bælt centeret i Kerteminde.

Her er vores bud på hvad I ikke kan gå glip af.

For børn i løbet af året

Nogle oplevelser er kun tilgængelige på bestemte tidspunkter af året. De fleste er her kun om sommeren, men enkelte kun i efteråret og vinteren. Se her hvad der specielt er aktuelt for børn når du er i Odense.

Hvis du holder musen hen over aktiviteterne kan du se, hvornår du kan opleve dem.