Odense er eventyrlig på denne årstid med julelys og en duft af brændte mandler

Jul i Odense

December er måske den tid på året, hvor Odense tager sig bedst ud med alle sine julelys og pyntede butikker. Desuden er der masser af hyggelige juletraditioner/events at komme efter fra slutningen af november og helt frem til jul og gode muligheder for at få købt de sidste julegaver enten i city eller i et af vores centre.

Glædelig jul :)

Det sker i julen

Julen i Odense byder på mange julekoncerter af høj kvalitet, mange af dem afholdt stemningsfuldt i en af vores kirker.

Derudover afholder vi historisk julemarked i de to første weekender af december - det er blevet en odenseansk tradition. I år er julemarkedet også åbent d. 6.12. på grund af fejringen af H.C. Andersens 150 års jubilæum som æresborger i Odense.

Søde nisser fra H.C. Andersen Julemarkedet

H.C. Andersen Julemarked

Oplev et julemarked som på H.C. Andersens tid, med boder, underholdning og hjemmelavede julegodter i den gamle bydel i Odense. Video

Vil du have flere tips?

Her er henvisninger til andre sider med tips og inspiration til en glædelig jul i Odense og Danmark. På VisitDenmarks juleside kan du finde inspiration til juleevents og aktiviteter i hele Danmark.

Julemarked på Boltinggaard

Julemarked på Boltinggaard Gods

Spis og shop

Se åbningstiderne i city og i Rosengårdcentret. Når vi kommer lidt tættere på jul og nytår vil du også her kunne se en liste over restauranter, der holder åbent på helligdagene.